Jeg skriver dette selv om det bare er en som kommer til å bry seg!https://www.facebook.com/godjul/ her er det hjelp å få til alle de som ikke har råd til å få en så fin jul. Alle har rett til en god jul.det er også opprettet en side på Facebook som heter hjelp i juletider til de som trenger det. Det er ingen skam å be om hjelp, alle kan slite en gang i livet og alle fortjenner en fin jul.jeg har også vært innom Finn.no Der jeg fant en to barns far med en datter på 4 år som jeg skal hjelpe, Med gode varme klær og fine jule kjoler.  Gleder meg til å ta kontakt og hjelpe!  Kjenner jeg føler meg litt bedre. Hadde alle gitt litt og ikke bare tenk på seg selv og sine så hadde de fleste fått en fin jul😘 Kjenner du på giver glede rundt jul? 

5 kommentarer

10.12.2016 kl.00:08

Loved your post! It's really importantvto help people in difficult phases of their life.. one day it might be yourself..

Mariabelle

10.12.2016 kl.00:33

Anonym: thank u:) my english is bad . But ITS important to put light on those who need it most. these days it seems that everyone just thinks of himself. The Bigset gift u can give is to make other happy;)have a good night .

- Benedikte

10.12.2016 kl.16:03

Finnes også en gruppe så heter "en ekstra hånd", via den så har jeg hjulpet 3 familier :) Uheldigvis mange så sliter, spesielt mot jul..

Mariabelle

10.12.2016 kl.16:55

Benedikte: takk for tips. Godt å høre at det er andre som også hjelper og faktisk bryr seg om de som ikke har det så bra. Varmer hjerte mitt??

- Benedikte

10.12.2016 kl.17:05

Varmer mitt hjerte også :-)

Skriv en ny kommentar

hits