Dette hadde jeg ikke tenkt å skrive ...

Men ligger her og er ganske lei meg.. Av og til e det lettere å bare skrive en å si hva en føler. Vi er inni i den siste timen av min mamma sin bursdag. En bursdag hun ikke feirer for hun er jehovas vitne. Der jeg sa det. Jeg er flau, lei.sår,hjerte knust. Hun har ikke alltid vært det.  Det skjedde for 8 år siden, jeg forstår ikke hvordan.. Hvordan det går Ann å bli noe annet av hva hun var før... Hun elsket å feire jul og var en tradisjonsrik dame. Hun lærte oss alt om  festligheter.. Vi pyntet alltid  juletreet den 23 des, lillejulaften. 

 Nå skal jeg aldri feire en jul med henne igjen?og værst e det for mine barn,hva skal jeg si til de? Hun er smart ,men de røvet hun fra oss..off vet ikke hvorfor jeg skriver dette, men har bare lyst å skrike,får jeg  føler meg sviktet.  Jehovas vitne ,hvem som finner på noe så forferdelig ... Splitter familier .. Det skal sies at vi har et godt forhold og jeg er glad i hun,fordi hun vil jo alltid være mamma.. Min mamma. Men hva som foregår i hennes hode forstår jeg ikke!   Er det noen som feirer jul uten sine foreldre?   Pga noe lignende? 

Hilsen Aleine 


 

6 kommentarer

Heia Mamma

30.11.2016 kl.11:22

Stor klem til deg <3 Hun gjør nok dette fordi det er det beste valget inni hennes hode. Prøv å se forbi alt det ytre og fokuser på at hun er glad i deg <3 Men skjønner at det er utrolig vanskelig :(

Mariabelle

30.11.2016 kl.12:11

Heia Mamma: takk for gode ord. Akuratt nå er alt vanskelig og vondt . Føler meg så sviktet . <3

Heia Mamma

30.11.2016 kl.12:20

Det skjønner jeg godt. Tror at av og til kan man ikke forstå, man må heller stole på at intensjonene til den andre er gode i bunnen! Men det er absolutt lov å kjenne på vonde følelser, bare pass på at de ikke tar overhånd! Ønsker deg likevel en super dag <3 KLEM :)

Mariabelle

30.11.2016 kl.13:55

Heia Mamma: du er no god. I dag tok det overhånd . Men jeg må prøve å akseptere selv om det er sårt..

Mariabelle

30.11.2016 kl.13:55

Heia Mamma: klem tilbake <3

Heia Mamma

30.11.2016 kl.14:18

Heier på deg <3

Skriv en ny kommentar

hits