Vil du ha lengre hår...

7 TIPS TIL Å FÅ HÅRET TIL Å VOKSE FORTERE

Hoppet du på trenden med kortere frisyre,det gjor jeg  men har begynt å lengte etter lange lokker igjen! Fant 7 enkle triks som gjør veien mot langt, sunt hår litt kortere. :)

1. IKKE TETT IGJEN HÅRSEKKENE 
Smuss, olje og produktrester kan blokkere hårsekkene og hindre at håret vokser. For å unngå dette bør du la håret hvile fra produktene ved jevne mellomrom.

2. VELG RETT SJAMPO
Sjampo er perfekt for å få bort skitt og produktrester. Derimot kan feil sjampo, eller å vaske håret for ofte, fjerne hårets naturlige, viktige oljer. Vårt beste tips er å bruke en reparerende sjampo som vil både gjenopprette håret samt er skånsom. 

3. BRUK ALLTID BALSAM ETTER SJAMPO 
Farging og varmestyling vil tynne ut lengdene over tid. Den beste løsningen for dette er å bruke balsam ukentlig. Balsam hjelper med å forsegle skjellagrene noe som forebygger ytterligere skader. 

4. BRUK EN HÅROLJE ELLER HÅRMASKE 
Et resultat av å la håret vokse er at tuppene er mer slitne enn resten av håret. Derfor trenger de mer pleie enn en balsam kan gi. Prøv en hårmaske eller hårolje som du bruker etter hver hårvask.

5. UNNGÅ PUTETREKK AV BOMULL 
Bytt ut putetrekket av bomull til fordel for en med satin. Det er mykere på overflaten og vil ikke skape friksjon mellom stoffet og håret.

6. TENK PÅ KOSTHOLDET DITT OG VURDER KOSTTILSKUDD 
Kroppen din trenger mange viktige næringsstoffer for at håret skal vokse. Det er viktig å spise nok jern, B-vitamin, sink og protein. Det er ikke så lett å holde styr på alt. Heldigvis finnes det kosttilskudd på markedet spesielt utviklet for å gjøre håret ditt sunnere.

7. HA TÅLMODIGHET  
Sist men ikke minst, det er viktig å tenke på at det tar tid. En fersk studie viser at den gjennomsnittlige hårveksten på de kvinnelige deltakerne var bare litt over 13 centimeter per år.  (Artikkel fra oriflame. )

Så vil jeg anbefale å kjøpe hårprodukter hos meg. Det er bare naturlige produkter . 

Her Ha en fin helg . I dag skal vi i 35 årsdag kansje jeg kan komme innom seinere med litt bilder.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits