hits

Hemmeligheten bak Gwyneth Paltrow...Stjernens coach avslører

  hvordan hun holder formen....


Tobarnsmoren Gwyneth Paltrow (39) er i sitt livs form og ser alltid like opplagt og frisk ut. I tillegg har hun en misunnelsesverdig ren og glødende hud. Starlounge har møtt stjernens detoc-coach, doktor Alejandro Junger, og han avslører her hvordan Gwyneth holder seg så lekker, slank og sunn.

- Gwyneth har en stor lidenskap for helse og velvæere. Spesielt DETOX er noe hun elsker, forteller coachen, som har kjent Gwyneth siden 2007. Å la kroppen gjennomgå en rensing er også en mulighet for det til å hente deg inn. Kroppen bruker da sine egne krefter for å hele seg selv, fortsetter han.

Gwyneth er fan av detox-kuren ?The Clean Program? som ble utviklet av doktor Junger. Under den 21 dager lange kuren renses kroppen for gifter som den har fått i seg.

- Det finnes kjemikalier i alt. I maten vi spiser, i luften vi puster og i vannet vi drikker, forklarer detox-eksperten.

- Min detox-kur ble utviklet for å få kroppens naturlige prosesser i gang. Når gifter samles i kroppen, så må den bruke mye energi for å kvitte seg med dem. Det er ofte det som gjør oss trette, forteller han.

Allergier, hodeverk, depresjon, urolig mage, tretthet, veketøkning og søvnløshet er noen av de symptomene som kan komme når man har mange gifter i kroppen, ifølge Junger.

LØP OG KJØP det skal jeg.....


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar